Familievoorstelling ‘Schatten van de Zee’

Schatten van de zee in het Dolfinarium in Harderwijk: een sprookjesachtige show met live muziek, verhalenverteller en een verrassend plot. De theatrale parkshow “Schatten van de Zee” is de derde achtereenvolgende showproductie die Aniba Productions heeft ontwikkeld voor het Zeezicht Theater in het Dolfinarium in Harderwijk. De show speelt zich af in een sfeervolle haven waar Niels zijn verhalen op unieke wijze aan de gasten vertelt. De mooie Marloes die langsloopt in de haven heeft één verzoek, haar favoriete verhaal: “De legende van de Zeemeermin”. Niels trekt alles uit de kast om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Het publiek wordt hierdoor getrakteerd op een sprookjesachtig verhaal ondersteund door live muziek, schimmenspel, zandkunst, doldwaze verkleedpartijen, publieksparticipatie en een verrassend plot. Schatten van de Zee biedt van begin tot eind vermakelijk entertainment voor zowel jong als oud.