Film ‘Sinterklaas en het Gouden Hart’

Na het overweldigende succes van vorig jaar verschijnt er dit jaar een nieuwe spannende sinterklaasfilm, Sinterklaas en het gouden hart!

Marja Kettel, de gemene Barones van het dorp leidt een rustig leventje tot ze onverwachts bezoek krijgt van een mysterieuze gast… Samen smeden ze een plan om de gouden spaarpot van Sinterklaas, de spaarpot waar al het geld voor de cadeautjes uit komt, te stelen. Gelukkig proberen de stoerste pieten van Sinterklaas hier een stokje voor te steken. Lukt het om op tijd de spaarpot terug te vinden of is het sinterklaasfeest voor eeuwig verloren?! Een avontuur vol met vrolijke liedjes, grappige streken en gemene boeven plannen!

De film zal diverse malen worden vertoond in Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis, daarnaast zal de film ook op dvd worden uitgebracht. Houd voor ticketverkoop en dvd aanbod deze website in de gaten!