Concert Kinderboekenweek ‘Vrienden voor het Leven’

Het kinderboekenweekconcert wordt dit jaar al voor de elfde keer georganiseerd. Dit jaar is het thema ‘Vrienden voor het leven’ en het concert zal dan ook in het teken staan van een heel bijzondere vriendschap; die van Kikker en de Rat. Kikker kent u misschien wel van de boeken van Max Veldhuijs. Zullen zij vrienden worden? Naast de jeugd van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, dat zoals altijd onder leiding staat van haar dirigente Lisette Harms, wordt muzikale medewerking verleend door het Sterrekijkerkoor. Zij zullen bij een aantal liedjes meezingen. Verteller Benjamin Murck zal het publiek door het programma heen leiden. Deze rasartiest is onder meer bekend van de serie ‘Spangas’ en speelde tevens de rol van ‘Snaaier’ in de musical ‘Oliver’. Alles bij elkaar belooft het een bijzondere middag voor en door kinderen te worden.