Wildlands, Jungle Jim

Sinds mei 2021 is Benjamin als ‘Jungle Jim’ wekelijks te vinden in de jungle van, voormalig Dierenpark Emmen, Wildlands. Hier leert hij de bezoekers van alles over de planten en dieren die hier te vinden zijn. Ook vertelt hij de spannendste avonturen die hij sinds de crash met zijn vliegtuig heeft meegemaakt tijdens meerdere spectaculaire shows per dag.

Deze entertainment productie is geproduceerd voor WILDLANDS Adventure Zoo. Aniba Entertainment heeft deze hele show bedacht en geproduceerd. We zijn verantwoordelijk voor scripts, rolomschrijvingen en Jim’s kostuum. Verder zorgen we voor de casting van de juiste acteurs en waarborgen we de kwaliteit van de show.

Deze show ging op 18 maart 2016 in premiere en tot en met oktober 2019 dagelijks te zien geweest in WILDLANDS Adventure ZOO in Emmen. We hebben deze show mogen vervangen voor Jim’s Jungle Test.